Wederom een game uitgesteld, dit keer Far Cry 6

Nieuws
vrijdag, 30 oktober 2020 om 12:30
farcry6
2020 is het jaar van het corona virus en in het verlengde daarvan het jaar van de uitgestelde games. Helaas sijpelt dit nu ook door naar 2021. Far Cry 6 is namelijk uitgesteld.
In September werd Far Cry 6 aangekondigd tijdens het Ubisoft Forward evenement met een release datum van 18 februari 2021. Nu weet de website StadiaSource te melden dat de game uitgesteld is naar het volgende fiscale jaar, zo werd gemeld tijdens een bijeenkomst van Ubisoft's aandeelhouders. Het volgende fiscale jaar begint vanaf 1 april 2021, dus ergens na die tijd kunnen we de game pas verwachten. Meer details zijn er nog niet.

Meer Ubisoft in 2021

Ook Rainbox Six Quarantine is verder opgeschoven, waarvoor nog geen publieke release datum bekend was. Er gingen wel al geruchten dat deze game ook naar Stadia gaat komen, wat niet onwaarschijnlijk is gezien Ubisoft's aanwezigheid op Stadia. Rider's Republic, die eveneens voor begin volgend jaar gepland staat, heeft vooralsnog geen uitstel gekregen.
Vergeet overigens niet om de Highlands Edition van PUBG te claimen als je pro lid bent. Lees hier meer details. En Baldurs Gate 3 heeft een wat grotere performance patch gekregen, mis deze niet.