Eerste beelden van Hawkeye in Marvel's Avengers

Nieuws
donderdag, 18 februari 2021 om 12:15
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
Avengers">Marvel's Avengers is al enige tijd uit en de trouwe spelers van de game smachten naar nieuwe content. Deze komt in de vorm van Clint "Hawkeye" Barton.
Nieuwe helden in Marvel's Avengers worden allemaal kosteloos toegevoegd en kunnen vrijgespeeld worden met in-game credits. Helemaal kosteloos is dit dus niet, want mocht je niet genoeg in-game credits hebben, dan kun je deze kopen. Een manier om het gratis te doen is de credits verdienen met helden die je eerder hebt vrijgespeeld. Ook Hawkeye kan op deze manier vrijgespeeld worden. Dit nieuwe personage wordt vergezeld met een nieuwe Operation, waarin wordt uitgelegd wat Clint Barton al die jaren heeft gedaan. Zo krijgen we ook een blik op één van de mogelijke realiteiten. Vandaar dat de update 'Future Imperfect' heet. Hieronder vind je de volledige War Table inclusief trailer.

Nog een maandje wachten

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want Hawkeye wordt op 18 maart toegevoegd aan de game. Naast Hawkeye wordt er dus ook een nieuw gebied met nieuwe missies toegevoegd, zodat er ook voor de andere personages nieuwe content komt. Nieuws over andere nieuwe content is er nog niet, maar komt ongetwijfeld binnenkort.
Heb je al gelezen dat de nieuwe AAA game Outriders vanaf dag 1 naar Stadia komt? Dit is ook al best snel, lees hier de details. En ook Assassin's Creed Valhalla is voorzien van nieuwe content inclusief een nieuwe game mode. Daarover lees je hier meer.