Eerste gameplaybeelden voor MotoGP 21 zijn gedeeld

Nieuws
donderdag, 11 maart 2021 om 15:29
motogp21
Vorige week verscheen er een duidelijke hint dat MotoGP 21 ook naar Stadia onderweg is. Op zich niet gek, omdat de voorganger MotoGP 20 ook beschikbaar is. Nu zijn de eerste gameplay beelden verschenen.
MotoGP is de FIFA van de Motorsport. Ieder jaar wordt een nieuwe editie uitgebracht met betere graphics en gameplay verbeteringen. En misschien de belangrijkste wijziging is het updaten van de racers en sponsors in vergelijking met het huidige seizoen. Ook MotoGP 21 zet deze lijn door en in een nieuwe gameplay video kunnen we alvast zien wat het resultaat is. De game komt volgende maand uit. Je kunt hier lezen wat we van de voorganger vonden.

Komt de game nou wel of niet?

Een officiële bevestiging voor een Stadia release is er nog steeds niet. Helaas is dit iets waar Stadia gebruikers inmiddels wel gewend aan zijn, maar de beste indicatie die we hebben voor een eventuele release is een ESRB leeftijdsclassificatie. Tot nu toe kun je er dan 95 procent zeker van zijn dat de game komt, maar toch zijn er uitzonderingen. Zo is Football Manager 21, een serie met ook jaarlijkse releases, absent na het krijgen van een dergelijke classificatie. En ook opvallend is dat in de trailer wederom het Stadia logo ontbreekt. Dit laatste sluit een release niet uit, want het gebeurt wel vaker. Maar toch blijft het opmerkelijk.
Er zijn weer nieuwe aanbiedingen live op de Stadia store. Mis ze niet, aangezien er een aantal indie toppers tussen zitten. Je kunt de aanbiedingen hier bekijken. En ben je in het bezit van een Xbox? Dan heb je binnenkort mogelijk een tweede manier om op je TV van Stadia te kunnen genieten. Lees hier de details.