Eerste Watch Dogs: Legion update is al gearriveerd

Nieuws
zondag, 08 november 2020 om 8:22
Watch Dogs Legion oj8f22e8vh71wpmjw6dw9w5ivriilk45k56z6lqkbi 5f8b27567d828
Watch Dogs: Legion is inmiddels iets meer dan een week uit, maar de eerste update is inmiddels al uitgekomen. Er is geen nieuwe content te vinden maar het betreft vooral bug fixes.
Spelers die Watch Dogs: Legion vanaf dag 1 gespeeld hebben, merkten vast al dat er redelijk wat bugs in zaten. De grootste is misschien wel de regelmatige frame drops na een aantal uur spelen. Dit speelt zich af op alle platformen. Helaas lijkt deze bug nog niet opgelost maar veel andere bugs wel, waaronder een aantal bugs die zorgden voor een crash. De volledige patch notes vind je hier. Gelukkig is de start van Watch Dogs: Legion niet zo dramatisch als tegenwoordig te vaak het geval is. Games als Marvel's Avengers kenden grotere problemen, maar het blijft toch jammer om te zien dat bugs met frame drops of waardoor je game regelmatig crasht tegenwoordig te verwachten zijn bij het kopen van een AAA game.

Hack de wereld

In Watch Dogs: Legion staat hacken centraal. In een toekomstige London setting, heeft een paramilitaire organisatie sluw de overmacht gekregen en wordt de bevolking continue gemonitored en onderdrukt. Het is aan jou, als hacker van DedSec, om in opstand te komen en London te bevrijden. Dit doe je in een gigantische spelwereld waarin je letterlijk iedereen kunt recruiten. Wij zijn inmiddels ook al begonnen met Watch Dogs: Legion en over een aantal dagen kun je onze review verwachten.
Gisteren wisten wij ook te melden dat de game Phogs! op 3 december naar Stadia komt. Het lijkt erop dat Stadia de belofte van 120 extra games dit jaar misschien nog wel gaat halen. Lees hier meer. En mis zeker de review van de Early Access van Baldur's Gate 3 niet. Zo krijg je een indruk of de game nu al de moeite waard is voor je. Lees hem hier.