El Hijo: A Wild West Tale heeft een releasedate: 3 december

Nieuws
zaterdag, 21 november 2020 om 11:00
elhijo
Enkele maanden geleden werd El Hijo: A Wild West Tale aangekondigd. Het bleef lang stil rondom de titel, tot we vorige week weer eens gameplay beelden zagen. Nu heeft de game ook eindelijk een releasedatum.
We hoeven niet lang te wachten op El Hijo: A Wild West Tale. De Game komt op 3 december naar Stadia. Dat is al over anderhalve week. In deze indiegame staat stealth en avontuur centraal. Als kleine jongen in het wilde westen ga je op zoek naar je moeder. Gaandeweg bevind je jezelf in allerlei omgevingen en dien je te overleven door puzzels op te lossen en uit handen van tegenstanders te blijven. De game gaat € 19,99,- kosten.

3 december wordt een drukke dag

3 december wordt een drukke dag als het op games voor Stadia aankomt. We weten namelijk dat Immortals: Fenyx Rising dan ook uitkomt. Voor die game is momenteel volledig gratis een demo op Stadia te spelen. En Phogs! komt ook uit. Daarnaast komt twee dagen eerder Chronos: Before The Ashes uit. Net voor de feestdagen zullen we dus keuzes moeten maken betreffende wat we willen spelen.
Beelden van Phogs vind je hier. Deze week zijn deze vrijgegeven. En Immortals: Fenyx Rising heeft ook de post launch plannen uit de doeken gedaan. Nieuwsgierig? Klik hier.