Nieuwe Podium Pass voor F1 2020

Nieuws
zaterdag, 21 november 2020 om 10:00
F1 2020 5f295943aa8dd
Net als FIFA, Madden, Football Manager, NHL komt er met F1 ook ieder jaar een nieuwe game versie van de formule 1 sport. Dit jaar is het F1 2020. De game ontvangt binnenkort nieuwe content.
F1 2020 is logischerwijs een formule 1 game maar geen typische formule 1 game. Het draait om meer dan alleen racen, want je dient ook jouw team te managen. Je bouwt je eigen auto, managed je personeel en moet vervolgens zelf je races winnen. Al deze extra gameplay opties maken F1 2020 voor de liefhebben een must have. Wij schreven eerder ook een review van de game. Deze kun je hier vinden. Er komt nu ook nieuwe content aan in de vorm van een Podium Pass, check hieronder de trailer.

Meer opties om je eigen team vorm te geven

De Podium Pass is een beetje vergelijkbaar met de Battle Pass uit andere games, voornamelijk Battle Royales. Door een nieuwe vorm van progressie toe te voegen, kun je allerlei cosmetics vrij spelen. Denk aan helmen, handschoenen, pakken en carrosserieën. Er is een gratis onderdeel en een betaald onderdeel. Met de gratis variant kun je bepaalde cosmetics vrij spelen, maar wil je alles dan dien je de VIP pass te kopen. De Podium Pass is nu live in F1 2020.
We deelden gisteren de nieuwe beelden van Cyberpunk 2077. Klik hier om de nieuwe trailers te checken. En er is een Ultimate Edition van Mortal Kombat 11 verschenen. Benieuwd? Klik hier voor de trailer.