'Kleurrijke game Welcome to Elk komt naar Stadia'

Nieuws
dinsdag, 09 februari 2021 om 17:30
welcome to elk
De leeftijdsclassificaties van ESRB, PEGI en USK zijn geweldige bronnen om onaangekondigde games te spotten. Regelmatig vinden we zo games die onderweg zijn naar Stadia voordat dit officieel bekend wordt. Vandaag is het weer zover, 'Welcome to Elk' is geclassificeerd.

Welcome to Elk

Op de ESRB-pagina is vandaag te zien dat 'Welcome To Elk' een leeftijdsclassificatie gekregen heeft. De game, die vorig jaar al uitkwam voor de PC en Xbox One, is een kleurrijke adventuregame waarin je doel is zoveel mogelijk mensen te ontmoeten. Ieder personage in de game heeft een eigen verhaal om te ontdekken en dit zal je dus ook gedurende de game gaan ervaren. De verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, wat het op zich al een vrij unieke game maakt. Hieronder vind je de aankondigingstrailer.

Nog een game met een ESRB rating

Aanvullend is er nog een game met een leeftijdsclassificatie, namelijk Pixeljunk Raiders. Maar hierover hebben we jullie in november al bericht. Het is wel fijn om de bevestiging te krijgen dat er nu dus voortgang is, want hoe meer leeftijdsclassificaties, hoe dichterbij de release lijkt. We hebben nog geen nieuws over wanneer deze twee games komen. Soms duurt het enkele dagen, soms maanden.
Diverse games krijgen weer nieuwe content. Eerst aan de beurt is Dead By Daylight, die met een nieuwe Tome komt. Daar kun je hier meer over checken. En mis ook de nieuw aangekondigde content van Gods Will Fall niet. Je kunt daar hier alles over lezen.