Embr krijgt winterse update

Nieuws
dinsdag, 17 november 2020 om 12:15
embr
Embr was de eerste early access titel op Google Stadia en wordt, zoals beloofd, regelmatig voorzien van nieuwe content updates. De volgende is inmiddels gereleased.
Het betreft de Embr Winter Update. Hiervoor komt een nieuw district met nieuwe missies beschikbaar, genaamd District 2. Hier wonen de wat rijkere inwoners en dit zal ook te zien zijn in de omgeving. De gebouwen en omgeving zijn groter dan eerst en je zal er nieuwe uitdagingen vinden, zoals bijvoorbeeld beveiligingssystemen. Daarnaast wordt er nieuwe gear en nieuwe tools toegevoegd waarmee je de levels kunt voltooien. De Winter update is nu al beschikbaar op Stadia. In onderstaande video zie je de aanpassingen in actie.

Volgende update ook al toegelicht

Daarnaast is ook meteen de volgende update toegelicht, de Holiday update. Ook hier ga je nieuwe content in vinden, met name nieuwe mogelijkheden. Zo kun je nu als pakketbezorger spelen met de nieuwe Delivery Service en krijg je een 'Vacuum Grenade'. Ook een nieuwe, feestachtige outfit ontbreekt niet. De Holiday update verschijnt op 18 december, net op tijd voor kerst.
Gisteren werd bekend dat Capcom gehackt is en daar is wat interessante informatie uit voort gevloeid. Lees hier de details. En mis onze Watch Dogs: Legion review niet. Je kunt deze hier lezen.