Nieuwe Stadia features nu ook officieel bevestigd

Nieuws
dinsdag, 17 november 2020 om 12:30
9a137f63e1d6f78f11114078d0e23e2d
Nieuwe Stadia features nu ook officieel bevestigd
De afgelopen weken zijn we verblijdt en verrast met meerdere nieuwe Google Stadia features, zoals het langverwachte Family Sharing. Door Google is hier verder niets over gemeld maar nu is de bevestiging daar.
Op de Stadia Community Blog heeft Google namelijk 'release notes' voor Stadia gedeeld, waarin de features bevestigd zijn. Trouwe volgers van PlayStadia hebben het allang meegekregen, maar de bevestiging is fijn. Family Sharing is misschien wel de grootste toevoeging, waardoor het mogelijk is om je gekochte Stadia games en Stadia Pro games te delen met gezinsleden, als ze toegevoegd zijn aan je Google Families groep. In dit artikel hebben wij het één en ander verder toegelicht.

Messaging nu ook eindelijk beschikbaar in Nederland

Eind vorige week deelden we al met jullie dat de Italiaanse gebruikers al toegang hadden tot Stadia Messaging. Nu is deze feature wereldwijd beschikbaar. Hiermee kun je via de Stadia app of via Stadia in je Chrome Browser berichten sturen naar andere Stadia gebruikers. Deze feature stond lang op de verlanglijst van de community, omdat je zo makkelijk en snel kunt communiceren met teamgenoten of vrienden indien je geen headset hebt. Daarnaast zijn ook nog eens de Stadia Profielen, het delen van screenshots en het delen van video's onder de aandacht gebracht. Al deze aanpassingen komen net op tijd voor de eerste verjaardag van Stadia, welke aanstaande donderdag is. Wat kunnen we deze week nog meer verwachten? Je leest het op PlayStadia.
Wist je ook dat er een PlayStadia facebook groep is? Klik hier om lid te worden en mee te praten. En op Twitter zijn we ook te volgen, klik hier om ons te volgen.