'End of Year' stream aangekondigd voor Stadia met nieuwe aankondigingen

'End of Year' stream aangekondigd voor Stadia met nieuwe aankondigingen

Inmiddels heeft Google meerdere formats gehanteerd voor het bundelen van nieuwe aankondigingen. Eerder waren er de Stadia Connect's, hierna volgde in oktober de 'Good Days' aankondigingen en voor aanstaande donderdag is een 'End of Year' livestream aangekondigd.

Wat we te zien krijgen is nog niet helemaal duidelijk, er wordt wel het één en ander geteased. Het gaat in ieder geval om een Live Stream waarin WWE ster Austin Creed en Katie Wilson. Ze gaan tijdens de livestream games spelen en wij zijn uitgenodigd. Misschien heeft het met een specifieke Stadia exclusieve game te maken waarvan we weten dat deze op het punt staat om uit te komen? Maar dat is maar speculatie van mijn kant. Er wordt ons in ieder geval aanbevolen om klaar te zitten met een Stadia account zodat we er meteen in kunnen springen. Het betreft overigens meerdere games, dus wie weet. Ook komt er een live Q&A sessie met één van de ontwikkelaars van Immortals: Fenyx Rising, de game die ook donderdag uit moet komen op Stadia. En er is meer..

'End of Year' stream aangekondigd voor Stadia met nieuwe aankondigingen

Games, games, games?

Er zijn in ieder geval vier nieuwe trailers te bewonderen tijdens de live stream. De vraag is dus even of dit reeds aangekondigde titels zijn of volledig nieuwe titels? Wat we wel weten is dat er nog een aantal games zijn die in 2020 uit zouden moeten komen, wellicht dat deze titels genoemd worden. En ook de eigen game studio van Google, Stadia Games & Entertainment komt met wat aankondigingen. Wellicht eerste informatie van de eerste AAA game van Stadia? Eerder hoorden we al dat we deze niet voor 2023 hoefden te verwachten. De livestream is aanstaande donderdag 3 december vanaf 18:00 onze tijd te volgen op het YouTube kanaal van Stadia. Je kunt hier een herinnering instellen zodat je zeker bent dat je deze niet mist.

Vandaag hebben we ook teruggekeken op November en wat voor nieuws dat gebracht heeft voor Stadia. Het antwoord is veel, heel veel. Klik hier om alles te bekijken in onze Recap. En mis ook de nieuwe gameplay trailer van Phoenix Point niet. Je kunt de beelden hier vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer