Ook launch trailer voor Chronos: Before The Ashes

Nieuws
woensdag, 02 december 2020 om 9:00
Chronos 5f5a371861c07
December begint goed, want er zijn op 1 december maar liefst vijf nieuwe games uitgekomen. Vier van deze games zijn Stadia Pro games maar één game, Chronos: Before The Ashes, is alleen te koop. De game heeft een launch trailer ontvangen om dit te vieren.
Chronos: Before The Ashes is van dezelfde makers als Remnant: From The Ashes. Het is een third person actie RPG waarin je op een zoektocht door een mysterieus labyrinth gaat om jouw thuisland van een groot kwaad te redden. Zoals gebruikelijk in RPG's groei je naarmate je karakter vijanden verslaat. Er is alleen één bijzondere twist. Als je personage doodgaat, betekent dit dat je personage ook ouder wordt. Hoe vaker je doodgaat, hoe sneller dit gebeurt. En net als in het echte leven, betekent ouder worden dat je dingen minder goed of beter kunt dan voorheen. Een interessant spelconcept wat niet veel eerder gebruikt is. Zie hieronder de launch trailer voor beelden van de game.

Meer THQ games onderweg?

Chronos: Before The Ashes hangt onder de kapstok van uitgever THQ Nordic. Deze uitgever zou al meerdere games naar Stadia brengen, maar met Destroy All Humans en de Sponge Bob game kwam er een kink in de kabel. Deze games zouden afgelopen zomer samen met de andere consoles uitkomen, maar plots was er radio stilte. De afgelopen weken zagen we weer enige activiteit, met leeftijdsclassificaties van Darksiders 3, de uitgave van Monster Jam Steel Titans als Pro game en nu deze game. Met een beetje geluk verschijnen eerder genoemde games ook nog dit jaar.
Er is een nieuwe gameplay trailer van Phoenix Point verschenen. De game die begin volgend jaar uit moet komen gaat het strategie genré vertegenwoordigen. Klik hier voor de beelden. En donderdag komt Immortals: Fenyx Rising uit. Ook deze game heeft een launch trailer gekregen. Klik hier voor de beelden.