Phoenix Point met nieuwe gameplay trailer

Phoenix Point met nieuwe gameplay trailer

Het strategie genré was lang afwezig van Stadia. In oktober kwam daar verandering in, met de aankondiging van Humankind en Phoenix Point voor Stadia. Die laatste heeft een nieuwe trailer ontvangen, waarin de gameplay goed in beeld is.

Phoenix Point is een tactische strategie game die het beste te vergelijken is met de X-Com games. Je stelt een team aan personages samen, die je zelf kunt customizen met allerlei skills en items. Tijdens gevechten dien je er voor te zorgen dat je voldoende dekking hebt en de tegenstanders te slim af bent door hun flanken te bestrijken. Dit soort games staan bekend om de extra spanning, omdat personages permanent dood kunnen gaan. Dit is in Phoenix Point ook het geval. Zie hieronder de trailer.

Year One Edition niet op Stadia

In de trailer zien we de Year One Edition, die in december op de consoles uitkomt. Deze verschijnt niet op Stadia, zoals wij eerder konden bevestigen omdat we contact opgenomen hebben met de ontwikkelaar. Waarom dan wel deze trailer? Alle content van de Year One Edition verschijnt alsnog op Stadia. De base game inclusief alle DLC is vanaf dag 1 beschikbaar. Dus alle content die in de trailer verschijnt, is volgend jaar op Stadia te spelen. De game moet in het eerste kwartaal van 2021 verschijnen.

We hebben weer een maandelijkse recap geplaats, waarin we terugblikken op November. Klik hier om deze te lezen. En wist je dat er hints verschenen zijn voor een release van Middle-Earth: Shadow of War? Lees hier de details.

Lees meer over:
Phoenix Point

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer