Enter The Gungeon lijkt onderweg naar Stadia

Nieuws
zondag, 06 december 2020 om 9:00
enter the gungeon
Naast de reeks aan games die deze week al verwacht en onverwacht aangekondigd werden, is het tijd voor nog een nieuwe titel. Er is weer een PEGI leeftijdsclassificatie gevonden.
Dit keer gaat het om de game Enter The Gungeon. Deze 2D indie game is een top down shooter waarin je zolang mogelijk moet overleven tussen de chaos. De game is al een tijdje uit op alle platformen en de game lijkt onderweg naar Stadia, getuige de leeftijdsclassificatie. De game wordt uitgegeven door Devolver Digital, ook geen onbekende uitgever voor Stadia, wat het nog waarschijnlijker maakt.

Geen garantie

Toch is een leeftijdsclassificatie niet altijd een garantie voor een release. In vrijwel de meeste gevallen wel, maar er zijn een handjevol games die inmiddels al heel lang zo'n classificatie hebben maar nog steeds niet verschenen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Mafia games en Destroy All Humans. In de tussentijd hebben we gelukkig genoeg te spelen, dus de tijd zal het ons leren.
Wil je altijd op de hoogte blijven? Wordt dan lid van onze PlayStadia facebook groep en praat mee met de community. Klik hier voor onze pagina.