Mega sale voor NBA 2K21 en Ghost Recon: Breakpoint

Nieuws
zaterdag, 05 december 2020 om 10:00
nba 2k21 5f72df53586d3
De Black Friday sale is net voorbij, waarbij we al van mooie kortingen konden genieten. Maar er verschijnt nu nog nabrander. NBA 2K21 en Ghost Recon: Breakpoint zijn nu in de aanbieding.
Beide games zijn te verkrijgen voor een spotprijs. NBA 2K21 kost € 10,79,- en Ghost Recon: Wildlands is te koop voor € 11,19,-. Met name de prijs voor NBA 2K21 is bijzonder te noemen, omdat de game in september pas uitgekomen is. Nu kende de game weinig positieve recensies en veel negatieve aandacht in de media, wat wellicht ook bijgedragen heeft aan de prijsdaling. Onze review van 2K21 lees je hier.

Ook Ghost: Recon Breakpoint kende een slechte start

Ghost Recon: Breakpoint kende ook een slechte start. Met name omdat de game in het begin vol zat met bugs en microtransactions. Maar nu, bijna een jaar later, zijn er dusdanig veel (gratis) updates geweest waardoor de spelervaring compleet anders is. Spelers die de game op dag 1 speelden en maanden later weer een kans gaven, merkten al op dat er een metamorfose plaats vond. Een succesverhaal voor Ubisoft. Nu krijg je voor een kleine prijs de kans om het zelf te proberen.
We werden ook verrast met het nieuws dat Journey To The Savage Planet naar Stadia komt. Benieuwd? Lees hier de details. En mis ook Outcasters niet. De game is eindelijk beschikbaar. Zie hier de launch trailer.