F1 2020 trailer toont alle nieuwe Features

Nieuws
woensdag, 08 juli 2020 om 9:27
X0G3vJTytNgZwZ12kR9s1elePX1aVRIvyJbGLkcx
De nieuwe F1 2020-trailer laat ons alle nieuwe features zien die in de formule 1-simulatiegame komen met een 'create your team', circuit Hanoi en Zandvoort en split-screen racing. In de Features Trailer voor F1 2020, de formule 1-simulatiegame van Codemasters, worden alle nieuwe game-elementen van de simracer opgelijst.
Check hieronder de trailer.
We zien een Create Your Own Team-optie die spelers een eigen team laat oprichten met verschillende customization-opties voor de bolides en coureurs. Verder werd split-screen racing vertoond zodat je samen op één scherm kunt strijden voor de winst.
De game-ervaring voor spelers is ook een stuk verder de personaliseren dan in eerdere titels mogelijk was. Zo kun je F2-seizoenen verkennen en personaliseren in vier verschillende modes en in alle Season-modes is de lengte van een seizoen nu zelf te bepalen.
We wisten al langer dat er twee nieuwe circuits in F1 2020 zitten, dat werd ook in deze trailer nogmaals bevestigd. Circuit Hanoi in Vietnam en ons eigen circuit Zandvoort komen in de game te zitten.
Verder is de tijdslijn van de kalender vernieuwd en heb je nieuwe mogelijkheden tijdens de race zoals een ERS Overtake-knop en een virtuele achteruitkijkspiegel . Ten slotte zijn de mogelijkheden voor casual racing ook uitgebreid met een nieuwe steering assist, minder zware 'off track' effecten en ook komen Classic Cars de game in.
Kortom, genoeg om te ontdekken en een nog betere race-ervaring te krijgen in F1 2020. IGN Benelux kon al hands-on aan de slag met de racegame, lees hier hoe dat beviel.
In ander Stadia-nieuws lees je hier alles over de Pro-games voor juli, over de release van Just Shapes & Beats en over de gedetailleerde statistieken voor je profiel.