'Borderlands 2 Game of the Year Edition komt naar Google Stadia'

'Borderlands 2 Game of the Year Edition komt naar Google Stadia'

Borderlands 2 Game of the Year Edition is met een 18+ rating verschenen in de app van PEGI waarbij Stadia als platform wordt vermeld. Dit zou betekenen dat de game naar Google Stadia komt.

Borderlands 2 Game of the Year Edition

PEGI waarschuwt ouders en opvoeders tot welke leeftijd een game schadelijk kan zijn voor kinderen via de PEGI-leeftijdsclassificaties. Deze leeftijdsclassificaties vind je onder andere terug in de app van de organisatie.

Borderlands 2 Game of the Year Edition heeft nu ook een rating van PEGI gekregen en die vermelding is in de app terug te vinden. Bovendien zal de populaire role-playing shooter volgens de vermelding ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komen. Borderlands 2 Game of the Year Edition krijgt van PEGI een 18+ rating op alle platforms. De uitgever 2K heeft overigens nog niet bevestigd dat de game naar deze platformen komt.

'Borderlands 2 Game of the Year Edition komt naar Google Stadia'

Borderlands 2 is de sequel van de oorspronkelijke Borderlands en neemt je mee naar Pandora waar je het tegen de Hyperion Corporation onder leiding van Handsome Jack moet opnemen. Met een 'gazillion' aantal wapens, gestoorde vijanden en nog gestoordere bossfights kun je alleen of in co-op (ook split-screen) genieten van deze goed ontvangen looter shooter. Je kan de review van IGN Benelux over deze game hier lezen.

Wat vind jij van deze game? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel of in de PlayStadia-groep op Facebook.

Lees meer over:
Games

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer