Marvel's Avengers: Komende War Table presentatie zet Hawkeye in de spotlight

Nieuws
door Jerry Frederikdinsdag, 02 februari 2021 om 10:49
marvels avengers game xbox series x playstation 5 q99d 5f81eb1f4107d
Square Enix zal op 16 februari een nieuwe War Table presentatie geven. In deze volgende presentatie staat de held Hawkeye in de spotlight. Hawkeye is de tweede Avenger die wordt toegevoegd aan de game. Eerder werd Kate Bishop, een andere Hawkeye, al toegevoegd aan de game.
In eerste instantie gaf de ontwikkelaar aan dat er in 2020 nog drie nieuwe helden werden toegevoegd, maar na een tegenvallende release werd dit uitgesteld. Naast de presentatie van Hawkeye zal de War Table van 16 februari voornamelijk in het teken staan van de update die beschikbaar zal zijn voor Xbox Series X/S en PlayStation 5.

Nieuwe content voor Marvel's Avengers

Zoals gezegd werd Kate Bishop als eerste toegevoegd aan Avengers">Marvel's Avengers. Met de nieuwe held werd ook een nieuwe Operation beschikbaar in de game. Daarin ging Bishop op een tijdreis avontuur om Clint "Hawkeye" Barton te redden. Marvel's Avengers is nog steeds een lastig verhaal voor Square Enix. De game heeft zijn ontwikkelingskosten nog niet terugverdiend, toch blijft de uitgever netjes updates uitbrengen. Later dit jaar staat er voor de PlayStation nog een Spider-Man update gepland, maar we kunnen dus eerst kijken naar de presentatie van Hawkeye.
In onze samenvatting van januari check je de belangrijkste onderwerpen van de afgelopen maand.