Komt Hyper Scape ook naar Stadia?

Komt Hyper Scape ook naar Stadia?

Nu afgelopen dinsdag aangekondigd is dat Destiny 2 vanaf vandaag volledig Free to Play is op Stadia, daarover later meer, lijkt de deur open voor meer Free To Play games. Mogelijk gaat Hyper Scape daar gebruik van maken.

Hyper Scape is een Free To Play Battle Royale game van Ubisoft. In de game wordt je, zoals gebruikelijk in Battle Royale games, gedropt met 99 andere spelers in een futuristische wereld, waar je als laatste moet zien over te blijven in een steeds kleiner wordende arena. Wat Hyper Scape bijzonder maakt, is ten eerste dat je diverse power-ups hebt waarmee je bijzonder abilities krijgt. En het publiek kan tijdens een stream kiezen wat er in de spelwereld gebeurt. Klinkt als de perfecte match voor Crowd Choice. Hoe komen we er bij dat Hyper Scape mogelijk naar Stadia komt? Nou, zie hier:

Komt Hyper Scape ook naar Stadia?

Foutje bedankt?

Voor diegenen die geen Frans kunnen, waaronder ik zelf, zien we hier dat er onderhoud gaat plaats vinden aan de servers. Hierdoor is Hyper Scape tijdelijk niet beschikbaar. Als platform wordt ook Stadia genoemd. Heel bijzonder, terwijl er nog geen enkele indicatie was dat de game naar Stadia komt. Het staat vast dat het een foutje is. De vraag is wat voor fout. Is Stadia per ongeluk als platform toegevoegd? Of vind er daadwerkelijk onderhoud plaats aan de servers die de Stadia games hosten maar had dit niet gecommuniceerd mogen worden? Aangezien Hyper Scape van Ubisoft is, Ubisoft+ er aan komt en Free To Play games nu mogelijk zijn, lijkt het bijna een zekerheidje dat de game naar Stadia komt. We houden jullie op de hoogte!

Ubisoft heeft ook de post-launch plannen van Immortals: Fenyx Rising uit de doeken gedaan, middels een video. Ben je benieuwd? Klik hier voor alle details en beelden. En Crayta heeft ook weer een nieuwe update gekregen, met nieuwe animaties. Hier zie je ze in actie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer