Gameplay trailer voor El Hijo: A Wild West Tale

Nieuws
zaterdag, 14 november 2020 om 16:48
elhijo
In juli is El Hijo: A Wild West Tale al aan ons voorgesteld. We wachten nog steeds op deze indie game, maar we hebben nu uitgebreide beelden en een uitleg van de gameplay gekregen.
We wisten al dat El Hijo een game is waarin je als zes jarig jongetje op zoek naar je moeder gaat in het Wilde Westen. De game focust zich op stealth gameplay waarin je verschillende puzzels moet oplossen om diverse obstakels te overwinnen. Gaandeweg baan je je door diverse omgevingen wat ook duidelijk wordt in de trailer. Dankzij een cartoony art style heeft de game een tijdloos uiterlijk. Hieronder vind je de trailer.

Diversiteit aan games

De laatste tijd hebben we veel AAA games gekregen op Stadia maar indie games worden ook niet vergeten. El Hijo moet voor nog meer diversiteit in het aanbod gelden. Interessant feitje is overigens dat Stadia vaak kritiek krijgt over het games aanbod, maar is momenteel bijna het platform met het grootste aanbod aan games binnen één jaar. Het enige platform wat het beter deed qua aantal is de Nintendo Switch. Als Stadia voor donderdag nog met vijf games komt, is Stadia koploper. De kritiek is dus niet helemaal terecht.
PUBG heeft overigens een nieuwe update gekregen, waarin nieuwe mogelijkheden aan het spel toegevoegd worden. Lees de details hier. En Stadia Messaging is eindelijk onderweg naar het platform. De uitrol lijkt begonnen. Hier vind je meer info.