Gameplay trailer voor Figment 2

Nieuws
dinsdag, 19 januari 2021 om 12:30
Figment 2
Sinds kort kunnen we genieten van Figment op Stadia, de game is sinds deze maand zelfs onderdeel van Stadia Pro. Dat het tweede deel ook naar Stadia kwam, was geen geheim. De eerste gameplaybeelden zijn nu verschenen.
Figment 2 was één van de titels die onthuld werd als onderdeel van het Stadia Makers Program. Dit project van Google bood ontwikkelaars hulp bij het maken van hun games voor Stadia en Figment 2 heeft daar gebruik van gemaakt. Inmiddels is de voorganger ook al op Stadia verschenen en kunnen we hopelijk in de komende maanden ook met het vervolg aan de slag. De trailer vind je hieronder.

Muzikale puzzel game

Inmiddels zijn er al veel puzzel platformers op Stadia verschenen, maar Figment brengt toch iets unieks. Muziek staat centraal in de game en van begin tot eind voelt het meer als een muzikale reis dan een simpele platformer. Mocht je benieuwd zijn naar de game, kun je deze als onderdeel van Stadia Pro vanaf deze maand zelfs spelen.
Gisteren kon je lezen dat de nieuwste Stadia app ontleed is met interessante resultaten. Je leest hier meer. En mis ook de State Share details voor Hitman 3 niet. Deze kun je hier vinden.