Monster Jam Steel Titans 2 aangekondigd

Nieuws
dinsdag, 19 januari 2021 om 12:15
monsterjamsteeltitans2
Eén van de Stadia Pro titels van december was Monster Jam Steel Titans. Mocht je geen genoeg van deze titel kunnen krijgen, dan is er goed nieuws. Monster Jam Steel Titans 2 is aangekondigd, ook voor Stadia.
De game is aangekondigd middels een aankondigingstrailer op YouTube. De ontwikkelaar belooft naast nieuwe omgevingen, Monster Trucks en races ook meer mogelijkheden voor de game. Zo komt er een nieuwe online multiplayer mode, waarin je het tegen vijf andere spelers kunt opnemen. Je kunt nu dus alleen of met vrienden naar hartelust de werelden gaan verkennen. Hieronder vind je de trailer.

Niet lang wachten

We hoeven gelukkig niet lang te wachten. Monster Jam Steel Titans komt op 2 maart al naar Stadia. De release valt samen met de release voor de PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Monster Trucks zijn vooral in de Verenigde Staten enorm populair, waar regelmatig shows in grote American Football stadions te vinden zijn. Nu zijn ze dus ook op Stadia te vinden.
Wist je ook dat we een YouTube kanaal hebben? Deze kun je hier vinden. Abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven van onze live streams.