Ghost Recon: Breakpoint en WWE2K Battlegrounds zijn aankomend weekend gratis te spelen

Nieuws
woensdag, 20 januari 2021 om 10:00
breakpoint 5f5b60e1ec71c
Sinds een aantal maanden worden er regelmatig Free Play weekenden gehouden op Stadia. In deze weekenden is een specifieke game vaak van donderdag tot maandag gratis te spelen als je een Stadia Pro abonnement hebt. Dit keer zijn het er twee: Ghost Recon: Breakpoint & WWE2K Battlegrounds
De Ghost Recon serie bestaat al sinds 2001 en is geinspeerd op een verhaal van de succesvolle schrijver Tom Clancy. Met Ghost Recon: Wildlands, ook beschikbaar op Stadia, evolueerde de serie in een grootste open wereld shooter. Ghost Recon: Breakpoint is het vervolg en hanteert dezelfde formule. Je wordt gedropt op een tropisch eiland waar je een einde moet maken aan een overname van het eiland, door een groepje terroristen. Dit doe je alleen of met maximaal drie vrienden. Vanaf donderdag krijg je dus een aantal dagen de kans om dit zelf te ervaren.

Beleef jouw WWE fantasie

Ook WWE2K Battlegrounds is gratis te spelen dit weekend. De meeste WWE games zijn eigenlijk sports games waarbij je zelf in de ring kan stappen met vechters die momenteel ook echt actief zijn. Maar WWE2K Battlegrounds is meer een arcade achtige vecht game, waarin je alles niet te serieus moet nemen. Denk eerder aan een mix tussen een party game en vecht game. Oude en nieuwe gezichten maken hun opwachting. Je kunt vanaf donderdag dus ook zelf de game proberen.
Heb je onze review van Valkyria Chronicles 4 al gelezen? Zo niet, dan kun je onze review van de strategische RPG hier lezen. En voor Figment 2 zijn nieuwe gameplaybeelden beschikbaar gekomen. Je kunt ze hier bekijken.