Gameplaytrailer voor Gods Will Fall

Nieuws
dinsdag, 05 januari 2021 om 17:00
gods will fall xbox
Vooralsnog zijn er nog niet veel games gepland voor januari. Eén van de games die wel gepland zijn, is Gods Will Fall. Eind deze maand arriveert deze game. Er is nu een gameplay trailer verschenen.
Veel is er nog niet bekend over Gods Will Fall. Een aantal maanden geleden is deze game geïntroduceerd, middels een aankondigingstrailer met een releasedatum van 29 januari. Maar nu, een aantal weken voor de game daadwerkelijk uitkomt, is er een gameplay trailer verschenen. Deze biedt een betere blik over wat we kunnen verwachten. Hieronder vind je de trailer.

Game met twee gezichten

In Gods Will Fall speel je met een groepje Keltische krijgers die op een avontuur gaan om de strijd aan te gaan met de goden. Deze onderdrukken jouw volk en het is aan jou en je clan om de greep van de goden te verbreken. Op de bovengrondse wereld ga je er met een isometrisch perspectief op uit met al jouw clan leden. Om het op te nemen tegen die goden betreed je hun domein met één van je krijgers. Hoe meer goden je verslaat, hoe sterker je krijgers en dus je clan wordt. Vanaf eind januari kunnen we er mee aan de slag.
Er is weer een nieuwe game onderweg naar Stadia, aldus de ontwikkelaar Digixart. Je leest hier al het nieuws. Mis ook onze December recap niet. Deze kun je hier teruglezen.