Terraria komt toch nog naar Stadia

Nieuws
door Jerry Frederikmaandag, 01 maart 2021 om 12:30
terraria
De soap tussen Terraria ontwikkelaar Re-Logic en Google is ten einde. Enkele weken geleden kwam Google nog negatief in het nieuws omdat de ontwikkelaar geen toegang meer had tot zijn Google accounts. Inmiddels lijkt alles koek en ei, Terraria komt alsnog naar Stadia.
Februari kende beslist geen goede start voor Google Stadia. Na de aankondiging dat de first party studio's gesloten zijn, kwam de Terraria-ontwikkelaar ook met negatief nieuws. Hij was al weken de toegang tot zijn Google diensten verloren, maar kwam niet verder met de Google support om de toegang te herstellen. Toen schreef hij een tweet waarin hij meedeelde dat om die reden de ontwikkeling van Terraria naar Google Stadia stopgezet is. Dit was tevens de aankondiging dat de game onderweg was naar het platform. Inmiddels is ook bekendgemaakt dat de kwestie opgelost is. Terraria komt alsnog naar Google Stadia en staat inmiddels in de wacht om gecertificeerd te worden. Zo is te lezen op het forum van Terraria.

Populairste indie game

De komst van Terraria naar Stadia lag redelijk in de lijn der verwachting. De game doet het goed op andere platformen en is ook vrijwel overal beschikbaar. Terraria is een sandbox game, waarin de wereld iedere keer weer anders is. Je doel bepaal je zelf. Ga je op verkenning uit? Ga je wapens en items craften? Of een stad bouwen? Daarnaast kun je op Stadia gaan genieten van jaren aan content uitbreidingen, dus als je de game nog niet kent is er genoeg om te ervaren.
De nieuwste patch voor Cyberpunk 2077 is uitgesteld. De reden hiervoor kun je in dit artikel teruglezen. Ben je benieuwd naar onze review van Cyberpunk 2077? Dan kun je deze hier vinden.