Gloednieuwe game Merek's Market komt naar Stadia

Nieuws
dinsdag, 09 februari 2021 om 17:15
mereks market
Eind vorig jaar heeft Stadia de ambitie uitgesproken om honderden games in de komende jaren naar het platform te brengen. In januari leek hier weinig van terecht te komen maar inmiddels volgen de aankondigingen van games zich in een snel tempo op. Nu is er ook de aankondiging van Merek's Market.

Merek's Market

Het kan zijn dat je nog niet van de game gehoord hebt, want de indie-titel is pas enkele dagen geleden aangekondigd. In Merek's Market is de taak aan jou om de winkel van Merek te runnen. Dit doe je in een middeleeuwse setting en je moet allerlei klanten voorzien van de juiste items. Het concept doet een beetje aan Overcooked denken. Vandaag heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat de game dus ook naar Stadia komt, middels onderstaande tweet. Daaronder volgt nog een korte gameplay-introductie.

Great quick read! Particularly interesting mention on how cloud gaming is helping to break down the entry requirements for audiences wanting to get into gaming. Happy to say Merek's Market is releasing on #Stadia later this year!

IntoIndieGames
IntoIndieGames
@IntoIndieGame

Steam game trends in 2020 – Covid and the rise of indie games #IndieDev #GameDev #IndieGame Featuring: @VG_Insights Read here: ind13.com/steam-game-tre…

30
Reply

Perfect voor co-op

Net als Overcooked lijkt de game dus volledig te draaien om timemanagement. Het is aan jou om zo snel en efficiënt mogelijk de klanten te helpen. Het beste nieuws? De game kan zowel online als lokaal co-op gespeeld worden. Speel je dus vaak met vrienden, dan lijkt dit dus een spel om in de gaten te houden. Merek's Market moet ergens dit jaar naar Stadia komen, maar een precieze lanceringsdatum is nog niet bekend