Nieuwe DLC van Dead By Daylight is bloederige versie van verstoppertje

Nieuws
dinsdag, 09 februari 2021 om 12:30
deadbydaylight
Dead By Daylight is een ogenschijnlijk simpele game qua opzet maar ook een schoolvoorbeeld dat de kracht van simpliciteit in de verf zet. Na jaren wordt de game nog steeds regelmatig voorzien van nieuwe content.

Dead By Daylight update

Inmiddels is Dead By Daylight uitgegroeid tot een game met enorm veel content. En dat terwijl het spel eigenlijk maar eenmaal gekocht hoeft te worden. Want vrijwel alle content is met in-game credits te kopen en vereist dus geen echt geld. Het is nu weer tijd voor de volgende contentupdate, namelijk Tome VI: Divergence. Tomes bieden eigenlijk challenges voor specifieke personages die je één voor één kunt voltooien. Zo speel je geleidelijk cut scènes of achtergrond verhalen voor specifieke personages vrij. Hieronder wordt de nieuwe tome voorgesteld middels een trailer.

Talloze personages

Dead by Daylight speel je in een vier tegen één setting, waarbij de vier spelers 'Survivors' zijn die uit de handen van de andere speler, een 'Killer', moeten blijven. Zowel Survivors als killers krijgen hier allerlei skills voor om het ze makkelijker te maken. Zo verandert de game in een bloederige versie van verstoppertje. Inmiddels zijn er zoveel verschillende personages voor zowel de Survivors als killers waardoor ieder potje anders lijkt.
Er is weer een nieuwe game onderweg naar Stadia, genaamd Hundred Days. Je leert hier meer over de game. En voor Windjammers 2 is een nieuwe game mode uit de doeken gedaan. Je kunt hier de trailer checken.