Gods and Monsters, Relicta en Windbound onderweg naar Stadia

Nieuws
donderdag, 18 juni 2020 om 8:00
dbb2fdf88d0aff09927a71dd62fd004e
Gods and Monsters, Relicta en Windbound zijn onderweg naar Google Stadia als nieuwe games, alhoewel dat voor Gods en Monsters nog niet bevestigd is.

Drie nieuwe titels

Er zijn drie nieuwe games op Google Stadia aangekondigd, twee zijn bevestigd en de derde werd in de code gezien onder een schuilnaam. Het gaat om Gods and Monsters, Relicta en Windbound.
Gods and Monsters werd in een Alpha build gelekt op Stadia onder de naam Orpheus, het is een open wereld actie avonturengame waarbij je epische gevechten aangaat en allerlei quests moet volbrengen. De game speelt zich af in een setting gebaseerd op de Griekse mythologie met Goden en Monsters. We hebben dus nog geen releasedatum voor de game op Google zijn streamingdienst, maar die lijkt niet ver weg te zijn.
Naast Gods and Monsters is Relicta officieel aangekondigd met een releasedatum voor Google Stadia. Tijdens de The Escapist Indie Livestream kwam het nieuws naar buiten dat de game van Ravens Court op 4 augustus 2020 verschijnt op Stadia, Xbox One, PS4 en PC.
Ten slotte werd ook bekendgemaakt dat Windbound als gloednieuwe game uitkomt op Stadia. Die is nu te pre orderen en gebruikers die dat doen kunnen genieten van een speciaal Ancestral Knife, Ancestral Oar en Ancestral Attire. Bekijk de officiële gameplay trailer hieronder.