"Good Stuff" aankondigingen starten met deals op Stadia hardware

Nieuws
dinsdag, 20 oktober 2020 om 12:10
af2db326257e6ea0e056108745472e83
Vorige week werd door Google bekend gemaakt op het Stadia community blog dat we deze week drie dagen lang aankondigingen gaan krijgen met betrekking tot Stadia. Wat blijft een verassing tot later vanavond maar de eerste ontdekking is al gedaan.
In de Google Stadia Store zijn er namelijk aanbiedingen verschenen op de hardware. Zowel de Premiere Edition als de Stadia controller is met korting te koop. De Premiere Edition bevat een Chromecast Ultra en een Stadia controller. De Chromecast Ultra is nodig om Stadia op je TV te kunnen spelen en kan in 4K streamen. De reguliere Chromecast ondersteunt nog geen Stadia. De Premiere Edition is nu afgeprijsd van € 99,99,- naar € 79,99,-. Daarnaast is de controller ook los verkrijgbaar en deze is afgeprijsd van €69,- naar € 55,20,-. Sla je slag nu alvast.

Meer onderweg

Dit is nog maar het begin en mogelijk onderdeel van de onthullingen van vanavond. Naar deze reeks aankondigingen wordt door Google zelf verwezen als "The Good Stuff". We weten nog niet helemaal wat we kunnen verwachten, al is er vanzelfsprekend veel speculatie. We weten alleen dat er drie games zijn waarvan we een demo mogen verwachten, waarvan Immortals: Fenyx Rising een logische lijkt aangezien hiervan tijdens Ubisoft Forward al aangekondigd is dat er een exclusieve Stadia demo komt. De andere twee games blijft gissen. Ook worden er nieuwe games aangekondigd. Wij zijn benieuwd en je leest hier vanavond uiteraard meer.
Dit weekend is ook een State of the Game update voor Marvel's Avengers gepubliceerd. Lees hier meer over de toekomst van de game. En mis de nieuwe aangekondigde Ubisoft games voor Stadia niet.