Pac-Man Mega Tunnel Battle aangekondigd met gratis demo plus nog twee demo's

Nieuws
dinsdag, 20 oktober 2020 om 18:24
branded keyart 16x9 5f8f1543305e6
De 'Good Days' die Google aankondigde voor Stadia zijn begonnen. Vorige week werd ons al verteld dat dit drie dagen volop aankondigingen zijn, waarvan dit dag 1 is. We worden verrast met een nieuwe games en demo's.
Er was ons al verteld dat we de komende drie dagen van drie demo's kunnen gaan genieten. Eén nieuwe per dag. Inmiddels is duidelijk geworden welke games dat zijn, waaronder twee onaangekondigde games. De eerste game is Pac-Man Mega Tunnel Battle, deze klassieker wordt net als Bomberman in een nieuw jasje gestoken met een 64 speler battle royale mode. De tweede game is Humankind, welke vanaf morgen speelbaar zal zijn. Dit is een strategie game welke veel wegheeft van de Civilization serie. De eerste strategie game op Stadia. En de derde game is Immortals: Fenyx Rising. Maar deze hing al in de lucht omdat een demo voor Stadia eerder al aangekondigd was.

Pac-Man is terug

Pac-Man is de volgende klassieker die na Bomberman richting Stadia komt. Ook in Pac-Man Mega Tunnel Battle neem je het op tegen 63 andere spelers in een nieuwe battle royale modus. De klassieke gameplay waarin je zoveel mogelijk 'orbs' en vruchten moet verzamelen terwijl je uit de klauwen blijft van spoken, is uiteraard intact gebleven. Alleen zijn er 64 speelvelden aan elkaar gekoppeld, ieder van een eigen speler. Het lijkt erop dat je andere spelers hun levels kan binnen vallen of andere spelers in jouw level binnen kunnen vallen. De truc is om als laatste over te blijven.
Het tofste? Je kunt de game nu gratis uitproberen. Iedereen met een Gmail account kan dit letterlijk doen. Geen Stadia Pro of credit card nodig. Je klikt gewoon hier op de link en succes! Deze feature heet ook wel Click to Play. Wil je nog meer weten? Hieronder vind je nog een trailer van de aankondiging. 

Voorproefje voor het echte werk

De demo is beschikbaar tot 27 oktober, dus geniet er van zolang het kan. Kun je er daarna geen genoeg van krijgen? De volledige game komt op 17 november 2020 naar Stadia en zal te koop zijn voor € 19,99,-. Morgen en overmorgen komen er dus meer aankondigingen en demo's. We gaan je uiteraard op de hoogte houden en hopen meer met je te kunnen delen omtrent 'Humankind'.
Eerder vandaag brachten we je al het nieuws dat er nieuwe hardware deals zijn voor de Premiere Edition en de Stadia controller. En mis ook de nieuwe update van One Hand Clapping niet.