Ontwikkelaar Marvel's Avengers deelt State of the Game update

Nieuws
maandag, 19 oktober 2020 om 17:00
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
Marvel's Avengers kende een turbulente launch, deels werd de game geprezen en deels werd de game afgebrand. Dit laatste kwam met name door de hoeveelheid bugs en beperkte end-game content. Na een aantal hotfixes deelt de ontwikkelaar nu hun toekomstvisie.
Een week geleden stelde producer Scot Amos de community al gerust dat er meer content aankwam en dit werd vorige week ook met een update bekrachtigd. Maar dat is nog niet genoeg. In een State of the Game blogpost deelt de ontwikkelaar wat de toekomstvisie voor de game is. Eén van de positieve punten is dat spelers beloond worden voor hun geduld met in-game rewards. Je kunt gratis een 'thank-you' bundle claimen tot 5 november, waarmee je je karakters verder kunt upgraden. Zie hieronder wat je kunt krijgen:
In live service games zijn 'quality of life' fixes ook belangrijk. Hiermee worden aanpassingen bedoeld die geen grote impact op de gameplay hebben, maar vooral kleine aanpassingen om iets efficienter te maken. Een aantal voorbeelden die er aankomen zijn bijvoorbeeld het opnieuw kunnen spelen van de campaign missies, een manier om op de minimap locaties te pingen voor teamgenoten en meer duidelijkheid voor de rewards. Dit moet in de toekomst geimplementeerd worden. Daarnaast wordt er gewerkt aan fixes en verbeteringen voor de performance, stabiliteit en matchmaking.
Daarnaast komt er nog meer nieuwe content. 'Omega-level threats' worden binnen enkele weken geimplementeerd om meer uitdaging te bieden en betere rewards. Deze missies zijn bedoeld om met een groep spelers te spelen. Daarnaast zijn er nieuwe heroes gepland, met als eerste Kate Bishop (Hawkeye). De release hiervan is wel uitgesteld naar later in dit jaar. In eerste instantie zou deze hero in oktober vrijkomen samen met een voortgang van het verhaal. Omdat alle mankracht gebruikt is om de hotfixes te realiseren, was er minder ruimte om deze content af te maken. De volgende hero, Clint Barton (Ook Hawkeye), komt in 2021.
Vorige week zijn er ook meerdere Ubisoft games aangekondigd voor Stadia. Lees hier welke dat zijn. Daarnaast werd ook duidelijk dat Watch Dogs cross-progression en cross-play krijgt.