Google Stadia rolt gedetailleerde statistieken uit

Nieuws
woensdag, 01 juli 2020 om 8:00
e90e4ae3408505b8a5d0df57b3e34e29
Google Stadia houdt gedetailleerde statistieken bij van de spelers en deelt die nu op spelersprofielen met onder meer gespeelde tijd, level van personages en andere stats.

Cijfertjes

Google Stadia krijgt een verbeterd 'Achievement'-systeem per spelersprofiel waar allerlei statistieken worden bijgehouden zoals gespeelde tijd, personage-leven, algemene score en meer.
Zulke statistieken worden per game bijgehouden en zijn voor je vrienden en andere Stadia-gebruikers te zien via de achievements-knop op je profiel. Hieronder zetten we de achievements-pagina voor Zombie Army 4: Dead War voor je neer met onder meer je algemene score en campaign score:
Bekijk hier de achievements die voor Final Fantasy XV bijgehouden worden zoals ook de totaal gespeelde tijd en de levels van de verschillende personages die speelbaar zijn in de game.
Zulke statistieken zijn altijd interessant om te bekijken en te vergelijken met je vrienden of om te zien welke Stadia-gebruiker de meeste uren in een game heeft gestoken of het hoogste level heeft gehaald met een bepaald personage.