Marvel's Avengers War Table onthult nieuwe trailers en gameplay

Nieuws
dinsdag, 30 juni 2020 om 8:00
7725f69920743ed6b1c07f172d855d38
Tijdens Marvel's Avengers War Table zijn er nieuwe trailers en is er nieuwe gameplay onthuld van je favoriete Avengers in actie zoals Thor.

Suit up!

De Marvel's Avengers War Table maakte meer bekend over de komende actie avonturengame van Crystal Dynamics en Square Enix. Tijdens de presentatie kregen we twee nieuwe trailers te zien en een volledige missie waarbij je als Thor op zoek moet naar een gecrashte helikopter. Kortom, de War Table onthulde grotendeels wat we van Marvel's Avengers mogen verwachten.
Bekijk hier alvast de nieuwe verhaaltrailer met onder meer Kamala, Thor, Iron Man, Hulk en Black Widow. Zij nemen het allemaal op tegen de slechte MODOK die iedereen met superkrachten wil vernietigen om de mensheid te beschermen.
De presentatie liet ons een hele missie zien waar je Thor speelt die zich een weg door een heleboel machines heen moet banen en we ontdekken ook dat de Noorse God wordt beschuldigd voor de dood van Captain America. De game begint namelijk na een aanval op het Avengers HQ in San Francisco waarbij Captain America het leven laat.
Ten slotte werd er meer onthuld over de verschillende personages en hoe die te personaliseren zijn met cosmetics bijvoorbeeld in de game. We zagen een heleboel verschillende looks voor de iconische helden, vooral veel Iron Man-variaties, wat niet zo gek is.