Metro Exodus: Sam's Story en Crimson Days voor Destiny 2 op Stadia

Nieuws
donderdag, 13 februari 2020 om 10:00
3cf004fd90505585886253659090e9b9
Deze week komen er nieuwe uitbreidingen naar Google Stadia, Metro Exodus: Sam's Story en Destiny 2: Crimson Days op Stadia.

Meer content

Twee van de populairste games op Google Stadia krijgen komende week extra content in de vorm van uitbreidingen. Het gaat om Sam's Story voor Metro Exodus en Love in time of Khvostov voor Destiny 2 als speciale evenement voor Valentijnsdag.
Sam's Story neemt je mee op een reis door het door oorlog verscheurde Oostelijke deel van Rusland en naar de stad Vladivostok. Hij wil proberen om via de Oostelijke kust van Rusland de oversteek naar Amerika te maken, of hem dat lukt, zul je moeten zien in de game...
Het is een single player-uitbreiding die je in de Google Stadia Store kan kopen, om te kunnen spelen moet je ook in het bezit zijn van de hoofdgame, Metro Exodus. Gelukkig is die nu nog gratis te claimen op Stadia Pro. Ben je echter al in bezit van de Metro Exodus – Gold Edition, dan is Sam's Story gratis.
Destiny 2: Love in time of Khvostov is het speciale Valentijnsevenement in Destiny 2, momenteel is het Crimson Days Event live in Destiny 2: The Collection. Je kan er allerlei uitdagingen doen voor bijzondere beloningen in de game, we zetten de trailer hieronder voor je neer: