Gratis speelweekend voor Marvel’s Avengers en Olympic Games Tokyo 2020

Nieuws
vrijdag, 30 juli 2021 om 12:00
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
Vanaf vandaag 18:00 uur is het gratis speelweekend live van Marvel’s Avengers. Je kunt tot 2 augustus 18:00 uur spelen. Op de valreep is het een dubbel gratis speelweekend geworden, want de officiële videogame van de olympische spelen is erbij gekomen: Olympic Games Tokyo 2020.

Olympic Games Tokyo 2020

We zitten natuurlijk met de handen in het haar vanwege de vele tegenslagen die ons TeamNL tot nu toe heeft met ziekte en blessures, maar de olympische medailles beginnen toch wel binnen te stromen. Samen met de hele wereld kun je de olympische spelen vieren door dit weekend gratis Olympic Games Tokyo 2020 te spelen, waarin je zelf kunt bekijken hoe jij digitaal presteert in de sporten die eraan komen.
Ook de Olympic Games Tokyo 2020 is gratis speelbaar tussen vanavond 18:00 uur en 2 augustus 18:00 uur. In zowel deze game als Marvel’s Avengers kun je achievements verdienen. Er zitten geen restricties op hoe lang je mag spelen en alle onderdelen zijn beschikbaar, dus je kunt een goed beeld van deze games krijgen in de komende dagen.

Marvel's Avengers

Marvel’s Avengers is het proberen waard. Het spel werd door onze collega’s van IGN Benelux als volgt beoordeeld: “Crystal Dynamics heeft nog een flinke weg te gaan als het gaat om de stabiliteit van Marvel’s Avengers. De hoofd campagne is vermakelijk voor zolang hij duurt en de verschillende neergezette plotlijntjes (zowel verhaal en personages) maken mij nieuwsgierig naar wat gaat komen in de komende maanden. Het gros van het werk gaan dan echt zitten in de multiplayer en balancing van vijanden. De bugs die momenteel nog in grote getalen aanwezig zijn helpen zeker niet mee en doen afbreuk aan een lekkere basic gameplayloop waar je voor blijft terugkomen. Mijn advies is dan ook om eerst te wachten tot er een aantal patches zijn geweest.” Gelukkig zijn er inmiddels vele patches verschenen, dus is vooral het toffe gedeelte over.
Mocht je de games geweldig vinden, dan kun je ze met korting aanschaffen. Hoe lang die aanbiedingen geldig blijven is echter onbekend.