Assassin’s Creed Valhalla: The Siege of Paris verschijnt 12 augustus

Nieuws
doorLaura Jennyvrijdag, 30 juli 2021 op 10:07
Assassin’s Creed Valhalla: The Siege of Paris verschijnt 12 augustus
Ubisoft heeft aangekondigd dat er een grote uitbreiding naar Assassin’s Creed: Valhalla komt. Het gaat om the Siege of Paris, die verschijnt op 12 augustus. Hierin ga je in Francia een nieuw avontuur aan met Eivor.

The Siege of Paris

Het is Assassin's Creed Valhalla's tweede uitbreiding. Eivor moet hierin op een gevaarlijk avontuur vol aangrijpende zoektochten over het Frankische platteland, naar een van de meest beruchte veroveringsgevechten in de geschiedenis van de Vikingen. Gamers krijgen nieuwe wapens, vaardigheden, uitrusting en vaardigheden om nieuwe soorten vijanden aan te pakken.

Assassin's Creed Valhalla: the Siege of Paris

The Siege of Paris markeert ook de terugkeer van Infiltratie-missies, rechtstreeks overgenomen van Black Box-missies. Hier hebben spelers de vrijheid om de beste manier te kiezen om hun aangewezen doelwit te elimineren. Naast de aankondiging van The Siege of Paris heeft Ubisoft aangegeven dat er een nieuw tijdelijk evenement online is en wel vanaf vandaag tot 19 augustus. Het gaat om het Sigrblot Festival, dat onder andere gepaard gaat met Flyting, een vechttoernooi en mini-games met dobbelstenen.
Daarnaast zijn er onder het mom van Sigrblot drie nieuwe quests beschikbaar en kun je uiteraard beloningen krijgen, zoals decoraties, wapens en het zwaard Skrofnung. Ook die is tijdelijk beschikbaar, dus zorg dat je hem hebt voor het evenement op 19 augustus ophoudt. Nieuw is ook level scaling, die eerder deze week via een update naar de game is gekomen. De vier mogelijkheden zijn default, constant, harder en nightmarish. Je kunt er ook voor kiezen om level scaling uit te schakelen.

Wrath of the Druids

De vorige DLC voor Assassin’s Creed Valhalla werd goed ontvangen. Onze collega’s van IGN Benelux schreven erover: “Wrath of the Druids is een prima eerste DLC voor Assassin’s Creed Valhalla. Het ongeveer twintig uur durende Ierse avontuur van Eivor heeft een goed op zichzelf staand verhaal dat - alhoewel soms voorspelbaar - met name door de geschiedenis en folklore goed te combineren een leuke ervaring biedt. De DLC voelt zeker ten opzichte van de base game misschien iets aan de compacte kant, maar dat is geen groot probleem aangezien het geheel compleet aanvoelt.” Kortom, dat biedt verwachtingen voor deze tweede uitbreiding. 
The Siege of Paris is vanaf 12 augustus beschikbaar zijn voor alle Season Pass-bezitters of los te koop.