Grime en Killer Queen Black zijn onder de Stadia Pro-games van augustus

Nieuws
door Laura Jennyzaterdag, 31 juli 2021 om 12:00
killerqueenblack
De Google Stadia Pro-spellen voor augustus zijn onthuld. Het gaat om Grime, Killer Queen Black, Valkyria Chronicles 4, It Came from Space & Ate our Brains en Epistory. Een goede collectie, waarvan we graag van elke game kort uitleggen wat deze inhouden.

It Came from Space & Ate our Brains

Een meedogenloze buitenaardse wezen dat zich voedt met menselijke hersenen is de aarde binnengevallen. Red de wereld en jezelf in It Came from Space & Ate our Brains. Stuur aliens naar de vergetelheid in deze top-down arcade-shooter. Het spel zit vol met verslavende gameplay-elementen, een coöpmodus en een manier om aliens in drap te veranderen, plus sfeervolle locaties. Je krijgt van het spel ook een wapen dat krachtig genoeg is om intergalactische gasten terug de ruimte in te blazen, zeker wanneer die in hordes naar je toekomen.

Killer Queen Black

Killer Queen Black, geïnspireerd door het populaire arcadespel Killer Queen, laat je vechten voor je bijenkorf met drie manieren om te winnen. Speel Killer Queen Black in quickplay-wedstrijden, spreek je competitiedrank aan in leaderbordwedstrijden of nodig vrienden uit voor een privépotje. Deze game is makkelijk te spelen, moeilijk goed te leren, dus iedereen pakt hem gemakkelijk op om zich er volledig in vast te bijten. Een episch platformstrategiespel voor maximaal acht spelers online of lokaal.

GRIME

GRIME is een snelle en meedogenloze actie-avonturen-RPG waarin je je vijanden verplettert met levende wapens die vorm en functie muteren. Verbruik de overblijfselen van je vijanden met een zwart gat om je schip te versterken terwijl je een wereld van anatomische horror en intriges uit elkaar haalt. Wat je te wachten staat, is een onbekende wereld en je moet de verschrikkingen die je tegenkomt overleven. Verken je surrealistische omgeving, absorbeer de vele vijanden die je tegenkomt en gebruik hun eigen eigenschappen tegen hen terwijl je jezelf veel meer laat worden dan je ooit was. Er is meer dan één manier om een ​​vijand aan te pakken, dus succes!

Valkyria Chronicles 4

In deze veelgeprezen actie-strategie-RPG is het de Tweede Europan Oorlog (EWII). Hierin spelen commandant Claude Wallace en de leden van Squad E een leidende rol tijdens Operatie Northern Cross, inclusief verschrikkelijke sneeuwstormen, hordes keizerlijke soldaten en de goddelijke krachten van de Valkyria. Als commandant test je je wil tegen de banden van je bondgenoten en de offers die alle partijen in de oorlog moeten brengen. Geniet van de kracht van het leiden van je squadron en game-ervaring terwijl je soepel door sessies en schermen beweegt.

Epistory - Typing Chronicles

Epistory is een avontuurlijk typspel dat het verhaal vertelt van een schrijver zonder inspiratie die haar muze vraagt ​​om te helpen bij het schrijven van haar nieuwste boek. In Epistory speel je de muze, een fictief personage in een wereld waar alles niet wordt uitgelegd. Je avontuur begint op een blanco pagina, maar de wereld zal al snel groter en levendiger worden als je inspiratie opdoet, de mysteries oplost en zijn vijanden verslaat. Van beweging tot het openen van kisten en vechten in epische veldslagen, elk element in het spel wordt exclusief bestuurd met het toetsenbord. Naarmate je verder komt en de fantasiewereld van origami verkent, ontvouwt het verhaal zich letterlijk in de geest van de schrijver en worden de mysteries van de magische kracht van de woorden onthuld.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…