Halloween event voor Borderlands 3 nu te spelen

Nieuws
vrijdag, 09 oktober 2020 om 8:00
maxresdefault 3 5f7f48bcd8b54
Oktober is de maand waarin ook Halloween gevierd wordt. Tegenwoordig betekent dit voor veel games om hier ook in mee te liften door diverse content en events speelbaar te maken. Borderlands 3 is de volgende in de rij.
Het 'Bloody Harvest' event komt namelijk terug. Vorig jaar was deze ook al speelbaar rond de tijd van Halloween. Het is een gratis content update die tijdelijk beschikbaar is vanaf vandaag tot 5 november. Hierin neem je het op tegen 'Captain Haunt' en kun je uiteraard weet voor betere loot gaan. Er zal nieuwe loot te vinden zijn en door mee te doen aan de in-game event kun je bepaalde skins vrij spelen. Zit je nou niet te wachten om hier aan deel te nemen tijdens Borderlands 3? Dan heb je altijd de mogelijkheid om dit uit te zetten in het menu. Hieronder vind je een trailer om het event verder voor te stellen.  

'Hecktoplasm' verzamelen

Om in eerste instantie deel te nemen zal je een quest krijgen om 'Hecktoplasm' te verzamelen. Dit doe je door spoken te verslaan die je door de gehele game kunt vinden. Zelfs in de verschillende add-ons. Heb je genoeg? Dan wordt je toegelaten tot de dimensie waar 'Captain Haunt' zich bevindt. Daar start je missie om de echte uitdagingen te voltooien om de exclusieve rewards vrij te spelen.
Borderlands 3 is niet de enige die mee doet aan Halloween. Destiny 2 heeft ook een Halloween event, genaamd 'Festival of the Lost'. Daarnaast is Stadia nu ook defintief te gebruiken over je mobiele data netwerk, check het nieuws hier.