Hello Engineer aangekondigd als First on Stadia game

Nieuws
dinsdag, 20 oktober 2020 om 18:53
Hello Engineer  KeyArt 5f8f18564b8f0
In de vorige Stadia Connect maakten we kennis met de game Hello Neighbor. Deze indie game van een aantal jaar geleden kwam per 1 september als Pro titel beschikbaar op Stadia. Er volgen nu meer titels in het 'Hello' universum.
Want ja, zo kun je het inmiddels wel noemen. Er is een hele reeks aan games in het 'Hello' universum. Tijdens diezelfde Stadia Connect werd ook Hello Neighbor: Hide & Seek voor Stadia aangekondigd. En begin deze maand ontdekten we een ESRB rating voor 'Secret Neighbor'. En nu is de nieuwe game 'Hello Engineer' aangekondigd als een Stadia First game, wat inhoudt dat de game als eerste op Stadia te spelen zal zijn. Hieronder een trailer om een beeld te geven.

Samen bouwen, samen slopen

In Hello Engineer ga je samen met drie vrienden de meest bijzondere machines bouwen, in het universum van de 'Hello Neighbor' games. Je zult de spelwereld af moeten struinen voor onderdelen om ze je machines op te bouwen. Een specifiek doel hoeft er niet te zijn, want het belooft een sandbox wereld te hebben waar jouw creativiteit de limieten bepaalt. Maar het zou geen 'Hello Neighbor' type game zijn als die vervelende Neighbor er ook niet is, om je plannen te dwarsbomen. De game moet in 2021 verschijnen op Stadia.
Wist je al dat Watch Dogs: Legion ook cross-progression en cross-play krijgt? Lees hier de details over deze aankomende game. En vergeet niet lid van onze Facebook groep te worden, om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes. Wordt hier lid.