Nieuwe patch voor Baldur's Gate 3 met performance boost

Nieuws
donderdag, 29 oktober 2020 om 16:45
baldurs gate 3 5f5f851421856
Eén van de grootste voordelen van Stadia is het niet hoeven updaten van je games. Enige nadeel daarvan is, dat updates er soms insluipen zonder dat je het doorhebt. Gelukkig zijn wij er voor je. Baldur's Gate 3 heeft namelijk een niet onbelangrijke update gekregen.
Baldur's Gate 3 is sinds begin deze maand eindelijk beschikbaar, maar wel in een early access vorm. De spelers die bekend zijn met Larian Games, weten dat de eerste versie vol met bugs zit zoals te verwachten in Early Access. Maar de ontwikkelaar luistert en communiceert altijd goed. Na wat hotfixes is het tijd voor de eerste wat grotere update, die focust op performance en cinematics. Hieronder een voorbeeld van het resultaat.

Het oog wil ook wat

Ondanks de early access versie, verwachten we uiteraard wel het een en ander aan kwaliteit zodat je in ieder geval met plezier de game kunt spelen. Dit zal steeds beter gaan, omdat er een waslijst een crashed gefixed zijn, waardoor je de game soepeler kunt spelen. Daarnaast zijn er nieuwe cinematics toegevoegd op bepaalde plekken, zijn bepaalde camera posities gefixed en zijn sommige scenes zelfs helemaal opnieuw gemaakt. Voor alle fixes en wat voorbeelden, verwijzen we je naar deze blogpost van Larian Studios.
Heb je zin in een wat meer casual game? Lees dan hier wat wij van Super Bomberman R Online vinden. En vergeet het nieuws niet over uPlay+ te lezen. Ik bedoel Ubisoft+.