Hints wijzen op Stadia release voor Middle Earth: Shadow of War

Nieuws
vrijdag, 27 november 2020 om 12:30
shadow of war
Begin deze week konden we nog melden dat de Director of Games van Stadia meldde dat er de komende twee jaar al 400 games gepland zijn. Er komen steeds meer aankondigingen bij, de afgelopen dagen weer. Nu is er een hint dat Middle-Earth: Shadow of War naar Stadia komt.
Zoals de naam al doet vermoeden, speelt MIddle Earth: Shadow of War zich in het Lord of the Rings universum af. Het is de tweede game in een serie, namelijk de opvolger van Middle Earth: Shadow of Morder. In deze games speel je als Talion. Een ranger van Gondor die wraak zoekt voor de moord op zijn vrouw en kind door de Orcs. Het eerste deel wordt beschouwt als één van de beste games van 2014. De YouTuber Bill van Stadiacast heeft een tweet gedeeld uit de Terms of Service van Shadow of War, waar Stadia veelvuldig genoemd wordt. Zie hieronder.

Korreltje zout

We moeten het vooralsnog met een korreltje zout nemen. Als het klopt, kan het zomaar zijn dat de port zich nog in een vroege fase bevind. Daarnaast is de Terms of Service gedateerd op september 2019. Het kan zijn dat de datum nog niet aangepast is of de plannen al zo lang aanwezig zijn. De uitgever, Warner Bros Games, heeft wel al een succesvolle port op het platform met Mortal Kombat 11. De tijd zal leren hoe het zit.
Heb je onze review van Assassins Creed Valhalla al gelezen? Zo niet, dan kun je dat hier nog doen. En als je fan bent van Baldurs Gate 3, mis dan de belangrijke aankondiging over de volgende update niet. Klik hier om de details te lezen.