Ook Assassins Creed Valhalla krijgt broodnodige bug fixes

Nieuws
vrijdag, 27 november 2020 om 12:15
Assassins Creed Valhalla 1
De laatste tijd zijn er een aantal nieuwe Ubisoft games uitgekomen, waaronder Assassins Creed Valhalla. Vrijwel alle Ubisoft games worden op alle platformen getergd door in-game bugs. Gelukkig krijgt ook Assassins Creed Valhalla hier nu een remedie voor.
Op Stadia draait Assassins Creed Valhalla sinds de eerste dag op versie 1.0.3. Inmiddels is versie 1.0.4 uitgekomen op Stadia en automatisch toegepast op ieders game. In onze review was al te lezen dat de game heel goed is maar door het grote aantal bugs het spelplezier aangetast wordt. Met de nieuwe update komt er een berg aan bug fixes, die hopelijk de irritaties wegnemen. Dan blijft een enorm goede game over. De volledige lijst met bug fixes vind je hier.

Performance mode

Wat opvalt is dat op de next-gen consoles Performance modes toegevoegd zijn. Je kunt daar nu kiezen tussen een Performance mode, die FPS prioriteert, of een quality mode, die resolutie prioriteert ten koste van FPS. Stadia krijgt vaak kritiek omdat games met 30FPS in plaats van 60 FPS draaien met 4K, maar het lijkt dat de next-gen consoles ook niet altijd games op 4K60FPS draaien. Hier geldt in principe hetzelfde als voor Stadia. De hardware kan het ongetwijfeld aan, maar het is aan de ontwikkelaar van de game om hier rekening mee te houden.
Gisteren deelden we ook het nieuws dat Watch Dogs: Legion voorzien wordt van een update vol met bug fixes. Klik hier voor de details. En de indie game Unto The End heeft eindelijk een release date, namelijk 9 december. Check hier de trailer.