Outcasters toont twee nieuwe game modes

Outcasters toont twee nieuwe game modes

Outcasters is de volgende Stadia exclusieve titel die er aan zit te komen. De game zou herfst 2020 uitkomen, wat in fiscale jaren nog tot december kan. De game kan dus binnen enkele weken verschijnen. Er zijn nu twee video's verschenen van twee nieuwe game modes.

Nadat we enkele weken geleden al een video kregen van de 'Team Deathmatch' game mode, verschijnen er nu twee video's voor de game modes 'Last Caster Standing' en 'Gold Rush'. In 'Last Caster Standing' is het ieder voor zich en begin je met drie levens. De speler die als laatste overblijft, wint de game. In 'Gold Rush' nemen twee teams het tegen elkaar op om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Het eerste team met 50 munten wint de game. Hieronder vind je de video's.

Wordt dit de volgende Rocket League?

Outcasters lijkt een interessante game te worden. Met projectielen die van muren af kaatsen dien je in labyrinten je vijanden af te schieten. Dit doe je in arena's voor 8 spelers. Soms speel je alleen, soms in een team. Dat hangt van de game mode af. Je Caster kun je customizen om zo je eigen persoonlijkheid vorm te geven in de game. De game wordt ontwikkeld door de gerenommeerde studio Splash Damage. Hopelijk kunnen we volgende maand met de game aan de slag.

Er zijn deze week meerdere nieuwe games aangekondigd. Wat dacht je bijvoorbeeld van Monster Energy Supercross 4? Klik hier voor een trailer. En ook de nieuwe game Gods Will Fall komt naar Stadia. De details kun je hier vinden.

Lees meer over:
outcasters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer