HITMAN 3: Seven Deadly Sins-DLC komt eraan

Nieuws
maandag, 29 maart 2021 om 8:52
f8108ddd70c4eb1eb1f524fb2794fc5c9c5746fa hitman 2 siberia dlc 5f58860dce35f
Kun jij alle zeven zonden opnoemen? Als je de nieuwe Hitman 3-DLC hebt gespeeld waarschijnlijk wel. In de ‘Seven Deadly Sins’ komen ze allemaal aan bod: hoogmoed, hebzucht, lust, jaloezie, gulzigheid, wraak en luiheid. Elke zonde heeft zijn eigen contentpakket en het begint allemaal op 30 maart met Greed (hebzucht).

Hitman 3: Seven Deadly Sins

IO Interactive heeft de komst van de Seasons of Sins voor Hitman 3 officieel aangekondigd met een meeslepende trailer. Elk Season of Sin gaat gepaard met een visueel verschillend contract, een pak om te ontgrendelen (uiteraard geheel in de stijl van de zonde) en ten minste een object dat alles met die zonde te maken heeft. Dit object kun je vervolgens in alle missies binnen de Hitman-trilogie gebruiken.
In Greed krijg je een nieuwe Escalation genaamd The Greed Enumeration. Dit vindt plaats in Dubai en biedt de mogelijkheid om bepaalde speciale items van de ene naar de andere plek binnen de Escalation de brengen. Een toffe bijkomstigheid is het gouden Rapacious Suit dat je kunt ontgrendelen. Je kunt bovendien gebruikmaken van de Greedy Little Coin en Devil’s Cane-voorwerpen.

Deze trailer is niet geschikt bevonden voor alle leeftijden. Mogelijk moet je hem daardoor op YouTube kijken (alleen als je voldoet aan de leeftijdsrestrictie).

Agent 47

Hitman 3 is uit sinds 20 januari dit jaar. Het is alweer de achtste game in de serie, maar bovenal is het de afronding van de World of Assassination-trilogie die in 2016 startte met Hitman en vervolgde met Hitman 2 in 2018. Ook in deze Hitman-reeks speel je weer als de genetisch aangepaste moordmachine Agent 47, die niet alleen goed is in mensen omleggen, maar dat ook nog eens op heel slinkse wijze doet. In Hitman 3 moet je de leiders van Providence opzoeken, een organisatie die veel te veel macht heeft in de wereld.
Deze DLC is niet gratis. Je kunt voor alle zonden een season pass met korting kopen, of elk nieuwe Season of Sin los aanschaffen voor de volle prijs.