Embr krijgt nieuwe update

Nieuws
maandag, 29 maart 2021 om 12:15
embr
Embr heeft een nieuwe update gekregen die nieuwe items, levels en een game mode Demolition toevoegt.
Waar je normaal gesproken er voor moet zorgen dat je zoveel mogelijk mensen red uit een gebouw wat in vlammen opgaat, moet je in Demolition mode zo snel mogelijk een gebouw met de grond gelijk zien te maken. Hier kun je jouw hele arsenaal voor gebruiken. Daarnaast zijn er ook nieuwe Tiers voor beloningen toegevoegd. Je kunt nu een Gold en Diamond niveau bereiken voor betere beloningen. Wij hebben Embr overigens ook voorzien van een review. Check de link hieronder voor deze review.

Veel nieuwe items

Zoals gezegd zijn er ook veel nieuwe items en upgrades toegevoegd, waardoor de taken nog beter kunt volbrengen. Zo is er een Toilet Grenade toegevoegd, kun je een gun nu upgraden naar een Ice Gun, een Jump Pad en nog veel meer. Mocht je de update alvast uit willen proberen, moet je nog wel even geduld hebben. De update is op de PC al beschikbaar maar op Stadia is deze niet goed doorgevoerd. Dit probleem wordt nu opgelost, maar de update zal vast binnen enkele dagen alsnog beschikbaar zijn.
Dit weekend konden we ook melden dat Humankind helaas uitgesteld is naar augustus. Lees hier de details. En de nieuwste add-on voor Immortals: Fenyx Rising is nu ook live. Check hier de launch trailer.