Hitman III ontwikkelaar deelt roadmap voor februari

Nieuws
vrijdag, 05 februari 2021 om 12:23
HITMAN3 Article Tile 1 5f588497cd990
Hitman III kwam op 20 januari uit en krijgt regelmatig nieuwe content. Dit werkt hetzelfde als bij voorgaande delen in de Hitman trilogie die nog maanden na de release werden voorzien van nieuwe uitdagingen en content.
De ontwikkelaar deelt in een video de zogenoemde roadmap voor februari. Daarin wordt onthuld dat er nieuwe 'Contracts naar Hitman III zullen komen. Deze contracts stellen bepaalde eisen aan de levels die spelers eerder hebben uitgespeeld. Spelers kunnen zelf ook in de game dit soort Contracts maken en deze vervolgens delen met de wereld. Het is gebruikelijk dat ontwikkelaar IO Interactive zelf nieuwe Contracts toevoegt aan de game, dat werd ook gedaan voor Hitman uit 2016 en Hitman 2.

Hitman III en State Share

Deze 'Contracts' zijn perfect voor State Share. Met State Share kun je namelijk bepaalde criteria voor een missie delen zodat andere spelers exact dezelfde ervaring als jou heeft. Maar in plaats van dit in-game te delen, doe je dit middels een screenshot of video. Als een andere speler daar op klikt, wordt alles vanzelf geladen. Het is een efficiëntere manier voor het delen van Contracts. We zijn benieuwd wat voor functionaliteiten State Share nog meer kent!
Deze week is er één nieuwe game bijgekomen voor Stadia, Epistory Typing Chronicles. Je kunt hier meer lezen. En Cris Tales heeft een nieuwe gameplay trailer en release window gekregen. Check het hier.