Hoera! De NextPlay-app is live - Download hem nu gratis

Nieuws
dinsdag, 08 juni 2021 om 14:03
NextPlay
De NextPlay-app is live! We zijn van PlayStadia naar NextPlay gegaan en een nieuwe site betekent ook een nieuwe app. Hierin kun je niet alleen het laatste Stadia-nieuws lezen, maar ook over andere streamingdiensten voor games.

NextPlay-app

Onze website is voorzien van een nieuw logo en een nieuwe naam en dat vraagt om een app die er net zo fris uitziet. In de app zie je in één oogopslag het laatste nieuws en wanneer dit is geplaatst. Met een tik op de kop van een artikel word je naar het artikel genavigeerd en dat werkt op mobile als een trein. Hoewel je onze site ook goed kunt bereiken vanuit de browser op je smartphone, is de opzet van artikelen binnen de app net even wat prettiger voor het oog.
NextPlay is nu te vinden in de Play Store van Google en de App Store van Apple. Het voordeel is niet alleen dat je in de app alles kunt lezen over cloudgaming, maar je kunt ook notificaties aanzetten. Hierbij krijg je dan een pushbericht wanneer er een nieuw artikel online verschijnt. Zo zorg je dat je nog eerder op de hoogte bent van nieuws over cloudgaming. Denk aan Stadia en Xbox Game Pass Ultimate met xCloud. 
Zo ziet de app eruit op Android.
Zo ziet de app eruit op Android.

Gratis te downloaden

Nieuwsgierig geworden? De app is gratis te downloaden. Als je de app nog niet kunt zien, dan is het aan te raden om de Play Store af te sluiten en te herstarten. Werkt dit ook niet, dan is hier een directe link naar de Play Store-pagina van de NextPlay-app en hier een link naar de app in de App Store. 
Heb je vragen of opmerkingen over de NextPlay-app? Op onze contactpagina vind je meer informatie over hoe je het beste contact met ons kunt opnemen. Veel leesplezier!
Zo ziet de app eruit in donkere modus op iPhone.