Immortals Fenyx Rising krijgt 3 DLC uitbreidingen

Nieuws
donderdag, 19 november 2020 om 9:49
immortals 5f5b8d4fe7aee
Immortals Fenyx Rising van Ubisoft krijgt drie DLC uitbreidingen. Deze nieuwe pakketten zullen spelers onder andere meenemen naar de Chinese mythologie.
De aankondiging van de nieuwe content werd aangekondigd via een trailer. Naast een DLC die Chinese mythologie toevoegt, komen er ook in-game events, wekelijkse uitdagingen en dagelijkse opdrachten naar het spel. Het eerste DLC pakket heet A New God en is een nieuw avontuur dat de speler meeneemt naar het paleis van Olympus. Daar moet Fenyx de 'Trial of the Olympians' voltooien om zo bij de Inner Circle of the Pantheon te komen.
Het tweede pakket heet Myths of the Eastern Realm. Zoals de naam al doet vermoeden, zal deze plaatvinden in de Chinese mythologie. Met dit pakket wordt er ook een nieuwe held geïntroduceerd met de naam Ku. Deze moet de mensheid redden in een wereld die staat tussen hemel en aarde. Ku zal anders vechten dan Fenyx en gebruikmaken van Chinese martial arts.
Tot slot kunnen spelers aan de slag met The Lost Gods die de nieuwe held Ash toevoegt. Ash wordt door Fenyx gekozen om verloren goden terug te brengen. Deze DLC verandert de game naar een top down versie wat meteen nieuwe combat met zich meebrengt. The Lost Gods speelt zich af op een nieuw eiland en het doel is om de balans op Aarde terug te brengen.
Wanneer spelers de Season Pass kopen krijgen ze ook een quest die When the Road Gets Rocky heet. Hier moet Fenyx samenwerken met Hermes en deze quest is beschikbaar vanaf het moment dat de game lanceert. De lancering van de game is op 3 december 2020. Naast Google Stadia komt de game ook naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Swiitch, PC en Amazon Luna.