Ice Age game lijkt naar Stadia te komen

Ice Age game lijkt naar Stadia te komen

De laatste tijd wordt de een na de andere game voor Stadia ontdekt. Er is weer een leeftijdsclassificatie voor een nieuwe game gevonden, dit keer voor Ice Age.

Het gaat om de game Ice Age: Scrat's Nutty Adventure. Dit is een 3D platformer die sinds 2019 ook al op de andere platformen speelbaar is. In de game, gebaseerd op de gelijknamige films, neem je het op als de grappige eekhoorn scrat. Je moet je door allerlei levels banen die herkenbaar zijn uit de films. Wanneer de game precies naar Stadia komt is nog niet bekend. Dit kan dagen maar soms ook weken duren, dat weet je nooit met de leeftijdsclassificaties. Hieronder een korte trailer om een beeld te krijgen van de game.

Veel kindergames onderweg

Het valt de laatste tijd op dat er veel kindergames onderweg zijn. Het lijkt er dus op dat Google ook een de wat jongere doelgroep aan Stadia wil binden. Uitgever Outright Games heeft inmiddels op Twitter al laten weten dat ze inderdaad bezig zijn om meerdere titels naar Stadia te brengen. Maar een tijdsbestek konden ze nog niet geven. Het is dus vrij zeker dat de games er gaan komen.

De eerste next-gen only game is aangekondigd voor Stadia. Je leest hier welke game het betreft. En de Xbox Gamepass catalogus wordt weer ververst. Je vindt hier een overzicht voor de nieuwe toevoegingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer