Next-gen game Lies of P aangekondigd, komt ook naar Stadia

Nieuws
doorJerry Frederikdonderdag, 20 mei 2021 op 12:30
Next-gen game Lies of P aangekondigd, komt ook naar Stadia
De aankondigingen voor nieuwe games stromen weer binnen en dat zal de komende tijd zo blijven. Binnenkort starten er weer diverse gameshows. Voorloper is de next-gen game Lies of P, welke ook naar Stadia komt.
Lies of P is een game die geïnspireerd is door het verhaal van Pinoccio. Je speelt dan ook als een gemechaniseerde pop opzoek naar Gepetto. Ook in dit verhaal speelt liegen een belangrijke rol, alleen anders dan we gewend zijn in het bekende verhaal. Liegen is nodig om menselijk te worden. Het zal een grimmigere versie van het bekende verhaal worden. De game is een souls-like actie RPG en staat gepland voor 2023. Hij komt op de PS5, Xbox Series X, PC en Stadia uit. Hieronder vind je de aankondigingstrailer.

Eerste echté next-gen game officieel bevestigd voor Stadia

Voor de Stadia-gamers onder ons is het grootste nieuwtje hierdat dit de eerste keer is waarbij een next-gen game ook aangekondigd is voor Stadia. Deze game zal ontwikkeld zijn met de kracht van de volgende generatie tot zijn volledige beschikking, waardoor je op Stadia geen PS4- of Xbox One-versie voorgeschoteld krijgt. Google heeft dus nog twee jaar de tijd om hun hardware flink te upgraden. Goed nieuws, voor mensen die geen interesse hebben in een next-gen console.
Dit nieuwtje lijkt een extra bevestiging op het bericht van Google eerder deze week, waarin ze aangaven dat Stadia "springlevend" is. Je kunt hier lezen wat ze nog meer te zeggen hadden. En later deze maand komt BioMutant beschikbaar via GeForce Now. Je leest hier de details.