Immortals: Fenyx Rising demo wéér beschikbaar

Nieuws
zondag, 27 december 2020 om 9:00
immortals 5f5b8d4fe7aee
In oktober, tijdens de Good Days aankondigingen is er tijdelijk een demo vrijgekomen van Immortals: Fenyx Rising. Tijdens de launch was deze wéér even beschikbaar. En nu is de demo voor de derde keer beschikbaar, mocht je hem toch nog willen proberen.
In Immortals: Fenyx Rising speel je als Fenyx in de wereld van de Griekse Mythologie. Er is een vloek uitgesproken over de Griekse goden en het is aan jou om ze ervan af te helpen. Dit doe je door het op te nemen tegen de Titan Typhon. In een kleurrijke wereld moet je daarvoor allerlei uitdagingen aangaan, ontmoet je mythologische wezens en diverse puzzels op je pad. Je kunt de demo gratis spelen als je hier klikt. De demo is beschikbaar tot 31 januari.

Wachten op Ubisoft+

Aangezien Immortals: Fenyx Rising een Ubisoft game is, kun je de game ook verwachten als onderdeel van Ubisoft+. Deze abonnementsdienst voor Ubisoft games bevat alle games van Ubisoft op Stadia, zowel oud als nieuw. In de Verenigde Staten wordt de dienst nu getest en het is wachten tot wij er mee aan de slag mogen. Hopelijk duurt het niet heel lang. Mocht je niet kunnen wachten, dan kun je Immortals: Fenyx Rising nu ook kopen. De game is onderdeel van de holiday sale.
Er is ook nieuws over Windbound. De game heeft nieuwe, gratis content gekregen. Je kunt hier de details lezen. En ben je benieuwd welke Stadia Pro games je in Januari 2021 er bij krijgt? Deze kun je hier vinden.